jueves, 22 de noviembre de 2012

XXIV Ciutat de Mollet

El passat 7 d'Octubre, participem en la XXIV Memorial Pelegrí Pi - Ciutat de Mollet. Una clàssica cicloturista que forma part de la XXII Challenge Cicloturista.
 
 
Abans de la sortida s'ha fet un petit homenatge als companys del Sport Ciclista Català en el seu centenari i també a Josep Latorre, coordinador de la Comissió de Cicloturisme de la Federació Catalana fins l'any passat.
 

Com és habitual, va ser una jornada de cicloturisme de germanor, bon temps, bon ritme i bon esmorzar. La tradicional pujada al Farell ha tingut un nou final on la gent s'ho va passar d'allò més bé.
A l'arribada, es va portar a terme l'habitual picapica mentre es feia l'entrega de plaques de reconeixement als socis més antics del Club Ciclista Plana Lladó i que més han lluitat per aquesta marxa. Joan Mayolas i Joan Castellón van rebre les plaques de mans de Marta Vilajosana.

 
 
 


També s'han lliurat la resta de premis i reconeixements del Premi Caesa pels més ràpids a la Pujada a El Farell. Per acabar l'acte s'ha fet un sorteig de material ciclista.
Els organitzadors volen donar les gràcies a tots els participants per la seva assistència, als membres del CC Plana Lladó, als col•laboradors, patrocinadors i l'esforç per part de tots els ajuntaments per cobrir les cruïlles i molt especialment a la gent del Club Moto Mollet-Escuderia Isern.
Els ciclistes més joves van ser el Marc Estrada i la Rosi Blanco mentre que els més veterans van ser el Jaume Batista i l'Antonia Romero. El club mes nombrós va ser l'Sport Ciclista Catalá mentre que el més llunyà va ser L'Sprint Ciclo Club Pobla.


 


Entre els homes, els més ràpids a la pujada a El Farell van ser Miquel Novella, Miquel Mestres i Lluís Martínez Ravetllat. Les dones més ràpides van ser Laura Cunillera, Elisabet Pujades i Arlet Bellvehi.
Els organitzadors ja estan preparant la propera edició de la marxa que serà la de les noces d'argent, XXV aniversari.


 
Molt bona organització, recorregut d'exigència física moderat, aviruallaments molt correctes i complets i obsequi final d'una samarreta tècnica commemorativa de la prova.
El tram cronometrat de la pujada al Farell, podria fer-se amb un xip perquè els temps anessin molt mes reals ja que des del pas del primer ciclista fins a l'últim podia haver-hi una diferència considerable. Nosaltres, particularment vam fer el següent cap de setmana una sortida similar organitzada per Tomas Domingo en la qual ens falicilitar un xip per a la pujada al Farell i la diferència entre un cronometratge i l'altre va ser considerable.

 
Una marxa recomanable per tots aquells que vulguin passar un bon dia de ciclisme i a més amb una dosi de competitivitat.
 

jueves, 15 de noviembre de 2012

Classificació general XXI Marxa BTT Collserola - Nou Barris 2012

Classificació general XXI Marxa BTT Collserola - Nou Barris 2012


Adjuntem link per poder consultar la classificació general i per categories:

http://www.bicisport.es/llegadas_tiempo.pdf

martes, 13 de noviembre de 2012

Fotos XXI Marxa BTT Collserola - Nou Barris 2012

Aquí podeu trobar algunes de les fotos corresponents a la XXI Marxa BTT Collserola - Nou Barris 2012.


http://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.423189787736121.108282.114862731902163&type=1