lunes, 27 de septiembre de 2010

XIX Memorial Fabri Hernandez

El passat 19 de setembre vam participar en el XIX Memorial Fabri Hernández XX Challenge Catalana. La sortida a les 8:30 des de Pineda de Mar en direcció a Hostalric passant per Santa Susana, Malgrat de Mar, Palafolls, Tordera.




El recorregut neutralitzat es reagrupa en diversos punts però disposa d'un tram cronometrat; la pujada Riells. Es tracta d'un port catalogat com a tercera categoria però que té alguna rampa al final de les que fan mal.





Aquí és on trobem el problema. El reagrupament es fa molt abans de l'ascensió a Riells per la qual cosa no sabem el punt on comença el tram cronometrat. D'aquesta forma els que participem per primera vegada no ens col·loquem correctament en el pilot i creiem que el reagrupament s'hauria d'haver fet en el punt d'inici del tram cronometrat.




Per les altres coses, bona organització, recorregut interessant i perfil no molt exigent el que convida a participar a ciclistes de tots els nivells, avituallaments correctes, lliura de trofeus i obsequi final molt original (manta de viatge molt pràctica amb el logo de la cursa brodat).


 Una velocitat mitjana de 29,5 km/h, màxima en el descens de Riells de 63 km/h ,y rodant darrere del cotxe de l'organització a uns 40 km/h amb un recorregut total de 128 km (nosaltres sortim des de Sant Vicenç de Montalt i ens surten uns 25 km de mes).


No hay comentarios:

Publicar un comentario