viernes, 4 de marzo de 2011

Comencem a escalfar motors.

El proper 10 abril tenim de nou una cita amb la cursa Nike Bombers. Ja fa uns anys que forma part del nostre calendari particular fora del que es fa a la bici. Esperem que l'ambient, l'organització i la climatologia siguin com es mereix aquesta prova.



Des del passat mes de gener hem planificat uns entrenaments setmanals per tal de millorar els nostres 48 minuts en aquesta prova. Aquest any hem descobert una zona curiosa per entrenar, el parc del Carmel on podem trobar un racó històric en situació de reconstrucció: el Búnquer del Carmel.



Construït en el segle XX, eren, juntament amb el antiaeri de Sant Pere Màrtir, els eixos de la defensa antiaèria de Barcelona dels que encara queden restes.




A causa del seu emplaçament, permetia una defensa antiaèria de 360 graus. Entre altres punts de defensa antiaèria, avui desapareguts, hi havia els de Montjuïc, i el Camp de la Bota (Zona Fòrum).


Vista desde Collserola

Ara es troba sota la protecció de la Declaració genèrica del Decret de 22 d'abril de 1949, i la Llei 16/1985 sobre el Patrimoni Històric Espanyol.


No hay comentarios:

Publicar un comentario