domingo, 17 de abril de 2011

La cursa Nike Bombers es llueix de nou.

El passat 10 abril participem de nou en aquesta cursa i ja van 5 anys consecutius. La veritat és que si les inscripcions ho permeten, el 2012 no faltarem ja que cada any l'organització millora aquells detalls que en les edicions anteriors no van ser del tot correctes.




 El concepte espectacle i festa camina sempre, a més, de la mà i no va ser una excepció. La sortida, ni més ni menys que 11 minuts des del primer a l'últim corredor en creuar la línia de sortida (20.441 corredors) van sortir com un tret al ritme de la música d'AC / DC.







La calor que va superar els 25 graus que va arruïnar les marques de gairebé tots els corredors (almenys les nostres segur). Segons la premsa especialitzada, cap dels corredors top van poder millorar les seves marques en aquesta distància. Van faltar corredors de primera línia a causa del contenciós que mantenen la RFEA (pel famós "Carnet del Corredor") i la base de dades que reclama la federació a diverses carreres, inclosa la Bombers i que aquesta es nega a lliurar. Per aquest motiu la cursa ha estat exclosa del calendari nacional i molts corredors han decidit declinar la seva participació.




Nosaltres per la nostra part, vam gaudir molt tot i que no vam millorar les nostres marques personals.
  • César: 43:17
  • Violette: 55:48
  • Sergi R: 47:38
  • Jose: 46:29
  • Iván: 40:41
  • Omar: 49:25
  • Jessica: 1:04:27
  • Sergi B: 39:24
  • Merche: 53:05
Ja estem conscienciats que la nostra marca mai l'hem millorat en els 5 anys i això es deu en part al altíssim nombre de participants però aquesta cursa ha passat a formar part de les nostres cites fixes anuals, té alguna cosa que la fa especial ...

2 comentarios:

  1. Bttrepamontes, aprofito aquest post x saludar-te, x agraïr-te que m'escriguis i per dir-te que SÍ!!! que ens avisis (o m'avisis si vaig sola) quan ens vegis x la NII!!!!! Gràcies pels ànims, ajuden unou... i part de l'altre!! Poso link al teu blog ;-)

    ResponderEliminar
  2. Quines imatges, es una cursa impressionant. Jo vaig estar a la cursa de bombers 2011 i com bé dius, espero tenir dorsal per a la próxima, ja que cada vegada està més de moda.

    Salutacions!

    ResponderEliminar