lunes, 19 de marzo de 2012

Centre BTT Mont-roig del Camp (Tarragona)


Mont-roig del Camp és, per les seves característiques físiquies i climatològiques, un petit oasi dins la Costa Daurada. Els seus 63.690 km2 permeten gaudir a tan sols 3 km de distància, de paisatges tan diferenciats com dels increïbles sectors muntanyencs de la serralada Prelitoral o les extraordinàries cales de Miami Platja.

Els seductors camins que discorren tímidament pel terme, fan possible descobrir el gran nombre de fenòmens històrico-artístics i paisatgístics d'aquest municipi, mitjançant impactants vistes que mostren les càlides aigües de la mar Medirerrània.



L'originalitat d'aquestes terres queda àmpliament representada en la majestuosa ermita de la Mare de Déu de la Roca, que juntament amb el Castell Monestir de Sant Miquel d'Escornalbou mostren la seva bellesa natural i la llarga tradició religiosa d'aquest territori.




La lluminositat, la diversitat i les condicions climàtiques d'aquestes entranyables terres, que van instipar el català universal Joan Miró, permeten gaudir de la natura en un espai màgic i relaxant que farà gaudir a grans i petits.



Dins de les 10 possibles rutes, escollim la Nº10 Castell d'Escornalbou a Riudecanyes que permet gaudir d'un circuit que compleixi els requisits de bellesa paisatgistica i exigència física.



Circuit de pronunciats desnivells que mitjançant senderons naturals, permet relaxar-e a les reposades aigües del pantà de Riudecanyes i admirar l'impactant presència del Castell Monestir de Sant Miquel d'Escornalbou. El privilegiat patrimoni d'aquest municipi s'anirá descobrint a mesura que s'avanci a través de la vegetació natural formada fonamentalment per alxinars.









No hay comentarios:

Publicar un comentario