miércoles, 26 de junio de 2013

Maratón Monegros 2013





El passat 27 d'Abril, vam tornar a participar la Marató dels Monegros. Molt bé de nou en el circuit (avituallaments, voluntaris, ben senyalitzat, aparcaments, zona d'acampada, fira pavelló, dutxes i taules per al sopar final). Aquest any han solucionat algunes deficiències com la del menjar i beguda així com els punts d'aigua per a la neteja de les bicis però han empitjorat en altres aspectes. Els obsequis no estan al nivell de l'esdeveniment ("buff", la motxilla de sempre, "llum" per a la bici, "mini" tovallola). 




El control de temps en algun cas hem detectat desajustaments. La sortida, caòtica a causa de l'estretor dels carrers que condueixen a la sortida del casc urbà. Les fotos que tant agraden als participants s'han limitat a un reportatge mínim per cridar-ho d'alguna manera...Sembla que prenen el camí d'altres grans com QH que a causa de la seva demanda, es converteixen en esdeveniments mes comercials que esportius....


2013


2012




La prova; exigent físicament per tractar-se d’una prova de llarga distancia, en la qual es roda molt ràpid, que t’obliga a saber dosificar-te i a més requereix de major atenció ja que a causa de l’elevat nombre de participants (algún de “descerebrat”) posen en risc la integritat física dels companys de cursa. (Un company del club a causa de l’envestida d’un dels “descerebrats”; resultat: fractura del colze esquerre i fractura del canell dret. Gairebé res…) Tècnicament no presenta cap dificultat 100% pista. 








Per la nostra banda (17 participants) no tornarem a repertir-la. L’organització s’obstina a fer cada vegada mes gran la prova i no posar control en la sortida (calaixos per nombre de dorsal o per temps acretitat en edicions anteriors…) Deixen sortir a tots alhora com si es tractés dels “San Fermines” i després passa el que passa.

Llàstima, perqué el concepte, l’entorn i la prova en si és molt interessant i a més poder fer-a en els dos sentits, però…

2 comentarios:

  1. I am grateful to you for this great content.I am reading your article and its very nice, useful & helpful for those guys who wanna know about the same. Thanks for sharing such valuable information.
    Mountain bikes toowoomba

    ResponderEliminar
  2. Thanks for your comment. We're glad you liked the article and we are glad to offer the information you need. Best regards.

    ResponderEliminar