domingo, 2 de marzo de 2014

XXV Ciutat de Mollet

La prova va discórrer per al Vallès Oriental i Occidental, amb un quilometratge de més de 110 km. ,i un desnivell de 1.795 mts
Es va donar la sortida  des de el pavelló de Riera Seca de Mollet del Vallès a les 8:00 del matí direcció Sant Fost de Campcentelles.

Aquest any ens va deixar Miquel Poblet, és per aquesta raó, que en aturàvem a la població de Montcada i Reixac, per oferir-li un petit homenatge davant del pavelló que porta el seu nom.
Es va fer una ofrenar floral i es va llegir un petit escrit de recordatori del que fos el Millor ciclista català i Creu de Sant Jordi
La prova va continuar per les poblacions del Vallès: La Llagosta, Santa Perpètua de Mogoda, Polinyà, Sentmenat, Castellar, Sant Llorenç de Savall.
En l'alt de Gallifa es fa un reagrupament i un merescut esmorzar, entrepans de pernil, fruita, fruits secs, xocolata, aigua i begudes isotòniques.
Una vegada es recuperen les forces, continuem direcció Sant Feliu de Codines i per fi arribarà el punt culminant de la jornada la pujada a El Farell, 10 km al 6% de desnivell.


Premis pels 3 primers de cada categoria, 3 de homes y 1 de dones.
Tots plegats posàrem direcció a per Caldes de Montbui, Palau-Solità i Plegamans, finalment tornarem a Mollet


Una vegada arribem de nou al pavelló varem gaudir d'un bon aperitiu, merescut desprès de una jornada de cicloturisme de germanor, obert per a tots els participants i acompanyants.
Es van fer l'entrega dels trofeus de la Pujada a El Farell, també els premis corresponents a la Challege Catalana de Cicloturisme 2013 i es va possar fi a la jornada amb el sorteig de material de ciclisme
Obsequi d'un mallot del XXV aniversari.
Molt bona organització, felicitar-vos per el XXV aniversari i molts ànims per a la XXVI edició!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario