viernes, 8 de octubre de 2010

Els nous veïns.

Ahir al migdia sortim a donar una volta per Collserola. La veritat és que la tranquil·litat en aquelles hores i a més dia feiner ens fa pensar que estem molt mes lluny de Barcelona i tanmateix hem tardat escassament 10 minuts a arribar des de les nostres cases fins a la muntanya.


El dia era de Primavera - Estiu, la muntanya esplendida; el seu punt just d'humitat, temperatura correcte, per a la vegetació comença tímidament la tardor i els camins conviden a gaudir d'ella.

Arribem a un punt (Can Lloses) sobre les 15:10 on els nous veïns ens vénen a donar la benvinguda. Estan acostumats a la nostra presència i nosaltres a la d'ells, però normalment els caps de setmana amb tanta bici i excursionista solen amagar-se i només apareixen a certes hores a la recerca de menjar.


Després de la sortida i la rebuda dels nostres nous veïns, va tocar la volta a la realitat. És a dir, dutxa i a treballar de nou. Però el que si és cert és que sembla que comenci de nou el dia ja que les sortides al migdia ens fan desconnectar totalment i renovar energies.

No hay comentarios:

Publicar un comentario